Mix de faina pentru prajitura cu branza fara gluten

4015637821498

Alergeni:
ovăz

Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan

Informatii nutritionale:
  • kj: 1617
  • kcal: 382
  • grasimi: 3,1g
  • acizi_grasi_saturati: 0,5g
  • glucide: 80g
  • zaharuri: 46g
  • fibre: 4,6g
  • proteine: 6,2g
  • sare: <0,01g

22,37 lei

Informații suplimentare

Greutate 485 g

19 în stoc

Prajitura cu brânza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio în loc de aluat. Amestecarea fulgii de ovaz bio fara gluten cu unt este mult mai rapida decât framântarea unui aluat clasic. Fulgii de ovaz au, de asemenea, avantajul ca sunt certificati fara gluten. În acest mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN, nu numai fulgii de ovaz, ci si toate celelalte ingrediente nu contin gluten. Garantam calitatea controlata fara gluten prin analize extinse în laboratorul nostru de fabrica.

Pentru cheesecake-ul bio, pe lânga amestec, sunt necesare doar quark, oua, unt si suc de lamâie. Alternativ, tortul bio prajitura poate fi preparata si vegan cu iaurt de soia si margarina.

Pentru tortul de brânza organic folosim ovaz, care este cultivat în conditii fara gluten. Ovazul bio fara gluten nu este un soi special, ci ovazul care este pastrat fara contaminare cu materii prime care contin gluten.

General
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.

Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.

Indulcire: Zahar crud de trestie

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, ureche fara gluten a DZG

Mai multe de la Verdutescu.ro

Alergeni:
ovăz

Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan

Informatii nutritionale:

  • kj: 1617
  • kcal: 382
  • grasimi: 3,1g
  • acizi_grasi_saturati: 0,5g
  • glucide: 80g
  • zaharuri: 46g
  • fibre: 4,6g
  • proteine: 6,2g
  • sare: <0,01g