Mix pentru paine din ovaz integral fara gluten
4015637007250
ovăz
Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Informatii nutritionale:
- kj: 1504
- kcal: 356
- grasimi: 5,3g
- acizi_grasi_saturati: 1,0g
- glucide: 61g
- zaharuri: 1,1g
- fibre: 8,5g
- proteine: 12g
- sare: 2,0g
25,33 lei
Informații suplimentare
Greutate | 500 g |
---|
48 în stoc
Tags:
Mix pentru paine din ovaz integral FARA GLUTEN – rapida si usor de preparat Se adauga doar apa si drojdie.
Pentru aproximativ 850 g de pâine
Ca paine integrala, painea noastra de ovaz fara gluten este bogata în fibre, precum si deosebit de usoara si suculenta.
Aceasta pâine de ovaz robusta cu fulgi de ovaz bio si faina de orez integrala de la Bauckhof Mühle este o pâine clasica cu drojdie integrala. Asiguram o calitate fara gluten cu analize extinse în laboratorul fabricii. Fiecare lot de ovaz este verificat de mai multe ori de la câmp la punga. Daca sunteti sensibil la gluten, o dieta fara pesticide este deosebit de importanta si contribuie la ameliorarea generala.
Amestecul organic de coacere a pâinii de ovaz functioneaza bine în masina de paine sau în tava. Cu acest amestec de copt se pot face variatii delicioase cu nuci si seminte sau ca pâine crocanta.
Particularitati: Folosim fulgi de ovaz fara gluten doar pentru pâinea noastra de ovaz fara gluten. Fulgii de ovaz fara gluten nu contin contaminari cu cereale care contin gluten în cultivare, transport si prelucrare. Analizam fiecare lot si garantam
Sfat: Pâinea va avea o suprafata deosebit de atractiva daca puneti un vas rezistent la cuptor cu putina apa clocotita în cuptor când îl coaceti. 6. Lasati-l sa se raceasca: scoateti pâinea din tigaie imediat dupa coacere si lasati-o sa se raceasca pe un raft de sârma înainte de taiere.
De fabricatie: Toate produsele fara gluten de la Bauckhof sunt verificate fara gluten în laboratorul fabricii dupa productie si ambalare si sunt înregistrate la Societatea Germana de Celiac cu analiza a glutenului. Pâinea de ovaz Bauckhof este potrivita ca dieta fara gluten pentru boala celiaca.
Alte note: În Bauckhof Mini-Mühle sunt macinate numai materii prime fara gluten.
Îndulcire: neindulcit
Tipul de sare: sare de mare
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, ureche fara gluten a DZG
Mai multe de la Verdutescu.ro
ovăz
Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Informatii nutritionale:
- kj: 1504
- kcal: 356
- grasimi: 5,3g
- acizi_grasi_saturati: 1,0g
- glucide: 61g
- zaharuri: 1,1g
- fibre: 8,5g
- proteine: 12g
- sare: 2,0g