Mix de faina bio pentru ciabatta fara gluten

4005394287699

Alergeni:


Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină

Informatii nutritionale:
  • kj: 1471
  • kcal: 351
  • grasimi: 1,1g
  • acizi_grasi_saturati: 0,2g
  • glucide: 78g
  • zaharuri: 2,0g
  • fibre: 3,6g
  • proteine: 4,1g
  • sare: 2,2g

25,27 lei

Informații suplimentare

Greutate 500 g

Stoc epuizat

Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN este primul nostru amestec de copt vegan si fara gluten pentru ciabatta de calitate organica. O ciabatta cu o crusta minunat de crocanta si o textura moale se poate pregati din acest amestec de copt cu doar câteva miscari si putin ulei de masline, apa si drojdie. Pâinea poate fi rafinata cu masline sau rosii uscate dupa bunul plac, evocând un pic de sarbatori în farfurie.

Mod de preparare:

Mod de preparare: Mai aveti nevoie de: 450 ml apa calduta, 3 linguri 30 ml ulei de masline bio, 1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister 7 g, niste faina fara gluten, mixer manual cu carlig pentru aluat.

  1. Pune amestecul de pâine într-un bol, amesteca-l cu drojdia uscata si apoi adauga apa si 2 linguri ulei. Framântati totul bine, mai întâi încet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel cu mixerul manual.
  2. Acoperiti aluatul cu un prosop umed si lasati-l sa creasca într-un loc cald timp de 45 de minute.
  3. Preîncalziti cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa în cuptor.
  4. Peste aluat se toarna 1 lingura de ulei de masline, se rastoarna pe o suprafata de lucru si se modeleaza în doua dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Îndoiti o parte lunga a aluatului în aproximativ 2/3 si îndoiti cealalta parte peste ea.
  5. Puneti aluatul ambelor pâini, cu partea neteda în sus, pe foaia de copt si lasati-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
  6. Presarati ambele ciabatta cu faina si coaceti timp de 30 de minute în cuptorul cu convectie sau 40 de minute la caldura sus/jos.
  7. Dupa coacere, lasa pâinile sa se raceasca putin pe un gratar, înainte de a o savura.

Sfat: Rafinati-va ciabatta cu masline sau rosii uscate Pentru a face acest lucru, trebuie pur si simplu sa le framântati pentru scurt timp în aluat la sfârsitul pasului 1.

Mai multe de la Verdutescu.ro

Alergeni:

Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină

Informatii nutritionale:

  • kj: 1471
  • kcal: 351
  • grasimi: 1,1g
  • acizi_grasi_saturati: 0,2g
  • glucide: 78g
  • zaharuri: 2,0g
  • fibre: 3,6g
  • proteine: 4,1g
  • sare: 2,2g