Mix bio pentru paine cu seminte fara gluten

4022381033855

Alergeni:
ovăz, susan

Alergeni urme:


Informatii nutritionale:
  • kj: 1826
  • kcal: 437
  • grasimi: 24,5g
  • acizi_grasi_saturati: 3,6g
  • glucide: 33,9g
  • zaharuri: 1,0g
  • fibre: 12,8g
  • proteine: 18,1g
  • sare: 1,7g

21,07 lei

Informații suplimentare

Greutate 600 g

36 în stoc

Puternic, sanatos si fara gluten, mix-ul nostru este o pâine integrala fara faina. Consta numai din fulgi, diverse seminte si apa. Usor de copt, se pastreaza proaspat mult timp si are mai multe proteine si mai putini carbohidrati decât alte pâini. Cu acest amestec de copt este foarte usor sa coaceti propria pâine crocanta.

Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN: turnati amestecul de copt într-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiti si lasati amestecul sa stea la frigider pentru aproximativ 8 – 10 ore de exemplu, peste noapte. Se unge bine o tava de paine aprox. 25 x 10 cm si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneti forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece si încalziti la 200°C.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. Dupa 70 de minute, scoateti pâinea din tava, întoarceti-o cu susul în jos si coaceti restul de 15 minute.

Mai multe de la Verdutescu.ro

Alergeni:
ovăz, susan

Alergeni urme:

Informatii nutritionale:

  • kj: 1826
  • kcal: 437
  • grasimi: 24,5g
  • acizi_grasi_saturati: 3,6g
  • glucide: 33,9g
  • zaharuri: 1,0g
  • fibre: 12,8g
  • proteine: 18,1g
  • sare: 1,7g