Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten
4015637009049
ovăz
Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Informatii nutritionale:
- kj: 1487
- kcal: 351
- grasimi: 2,5g
- acizi_grasi_saturati: 0,5g
- glucide: 73g
- zaharuri: 0,4g
- fibre: 4,6g
- proteine: 6,5g
- sare: 1,5g
18,87 lei
Informații suplimentare
Greutate | 400 g |
---|
13 în stoc
Tags:
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN pentru 2 tavi. Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabila in doi. Pe geanta vei primi 1 foaie de tarta flambée, pe care o poti topi in functie de gustul tau si o poti servi ca gustare sau ca o masa fina. Pregatiti timp de 5 minute, coaceti timp de 10 pâna la 15 minute. Încercati versiunea clasica, dulce sau gourmet pe spatele pachetului.
Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.
Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apa rece, 1 lingura otet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru
1. preîncalziti cuptorul la 250 °C caldura superioara/inferioara.
2. puneti apa, ulei si otet într-un castron si adaugati 1 plic de amestec de copt. Framântati ingredientele cu mixerul de mâna sau manual într-un aluat omogen.
3. se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon. Se întinde aluatul subtire pe hârtia de copt 1-2 mm. Când aluatul a ajuns la dimensiunea foii, înaltimea aluatului este ideala.
4. trageti aluatul finit rulat cu hârtia de copt pe o tava de copt si acoperiti dupa cum doriti.
5. puneti flambée tarte în partea inferioara a cuptorului preîncalzit 250 ° C si coaceti timp de 10-15 minute, în functie de grosimea topping-ului.
Mai multe de la Verdutescu.ro
ovăz
Alergeni urme:
fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan
Informatii nutritionale:
- kj: 1487
- kcal: 351
- grasimi: 2,5g
- acizi_grasi_saturati: 0,5g
- glucide: 73g
- zaharuri: 0,4g
- fibre: 4,6g
- proteine: 6,5g
- sare: 1,5g